Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Evgin çıkış bapları gestaltsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri hordaki gibidir:

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) ana amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların diğer katlara geçişini kösteklemek veya olası olduğu denli geciktirmektir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde mimarilması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe yanlışlık dokumalmaması gereken bir çalışmalemdir.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Hakikaten yangınlardan korunmak dâhilin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Bunlar gibi beşer trafiğinin bir tomar ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki bünyelarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere kabil.

If you do not want that we track your visist to our kent you güç disable tracking in your browser here:

Yangın Çıkış Kapısı Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page